header

image1.png

Zoeken

Contact

Bezoekadres

Voskuilerdijk 16
8094 PW Hattemerbroek

Tel./Fax 038 376 13 10

Bij geen gehoor: 06.517.838.16

Neem contact op!

Disclaimer en Privacyverklaring PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag, 21 september 2011 17:47

Disclaimer

W. van ’t Ende Transport B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website. Informatie op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van W. van ’t Ende Transport B.V.

 

Door W. van ’t Ende Transport B.V. per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Wij staan niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.

 

Copyright

Kopiëren en/of verspreiden van deze pagina's is zonder toestemming W. van ’t Ende Transport B.V. niet toegestaan.

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

W. van ’t Ende Transport BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van W. van ’t Ende Transport BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan W. van ’t Ende Transport BV verstrekt. W. van ’t Ende Transport BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en uw IP-adres.

WAAROM W. VAN ’T ENDE TRANSPORT BV GEGEVENS NODIG HEEFT

W. van ‘t Ende Transport BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan W. van ‘t Ende Transport BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG W. VAN ’T ENDE TRANSPORT BV GEGEVENS BEWAART

W. van ‘t Ende Transport BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

W. van ‘t Ende Transport BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van W. van ‘t Ende Transport BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. W. van ‘t Ende Transport BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

W. van ‘t Ende Transport BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van W. van ‘t Ende Transport BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan W. van ‘t Ende Transport BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. W. van ‘t Ende Transport BV heeft hier geen invloed op.

W. van ‘t Ende Transport BV heeft Google geen toestemming gegeven om via W. van ‘t Ende Transport BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar <E-MAILADRES>. W. van ‘t Ende Transport BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

W. van ‘t Ende Transport BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van W. van ‘t Ende Transport BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL- Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door W. van ‘t Ende Transport BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met W. van ‘t Ende Transport BV op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . www.wvantendetransport.nl is een website van W. van ‘t Ende Transport BV. W. van ‘t Ende Transport BV is als volgt te bereiken:

Postadres: Voskuilerdijk 16, 8094 PW Hattemerbroek

Vestigingsadres: Voskuilerdijk 16, 8094 PW Hattemerbroek

Inschrijvingsnummer KvK: 08014429

Telefoon: 06 517 838 16

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op dinsdag, 23 juli 2019 09:23
 

Twitter

Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com